2010-04-17 20:48:05• hírek • Póti Orsolya

Jól sikerült a kiállítás első napja

Idén április 17-én és 18-án kétnapos Nemzetközi C.A.C.I.B. Kutyakiállítás helyszíne a Somesul Stadion.

Április 17-én kutyaugatástól volt hangos a szatmárnémeti Somesul Stadion, mivel szombat délelőtt 9 órától a Nemzetközi C.A.C.I.B. Kutyakiállításra hozták a gazdik kedvenceiket. A kiállítást természetesen idén is a Szatmár Megyei Ebtenyésztők Egyesülete szervezte. Az egyesület elnöke, Dr. Molnár Zsolt elmondta, hogy az idei kiállítással rendkívül elégedett, hiszen a felhozatal egyre minőségibb, és a nemzetközi mezőny sokkal erősebb mint az elmúlt években. Dr. Molnár szerint a kutyakiállítás minősége egyre javul, hiszen egyre több a külföldi benevező, és a mai bírálatok mindenki teljes mértékben elfogadta.

Szombaton sok kutya kapott CAC vagy CACIB minősítést, a fajta legjobbjai pedig a Best in Show versenyen is részt vettek. A szombati Show legszebb kutyája az Apache névre hallgató Terra Nova fajtájú kutya lett.

A vasárnap délelőttől megrendezendő kutyakiállítás még magasabb szintű lesz, hiszen több a kiállításra benevező is. Sor kerül egy Super Best in Showra is, amelyen kiderül, hogy melyik kutya lesz a két napos rendezvény győztes kutyája.  Akik tehát szeretik a kutyákat vagy csak kedvet kaptak egy kellemes kikapcsolódáshoz, azok ne habozzanak és látogassanak ki a Somesul focipályára. A Szatmári Ebtenyésztők Egyesülete által megszervezésre kerülő Nemzetközi C.A.C.I.B. Kutyakiállítás, mint már oly sokszor, most is kellemes szórakozást ígér a kutyakedvelőknek.


Yorki terrierek a ringben
Yorki terrierek a ringben


Egy igazi különlegesség: német juhászkutya és farkas keveréke
Egy igazi különlegesség: német juhászkutya és farkas keveréke


A Dog for Life által kiképzett kutyák is ott voltak a kiállításon
A Dog for Life által kiképzett kutyák is ott voltak a kiállításon


Képgaléria 1:


Képgaléria 2:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: